tiistai 13. maaliskuuta 2012

Yksivuotiskilpailun tulokset

Niin se naistenpäivä meni ja arvonta jäi suorittamatta, mutta naistenpäivähän on joka päivä :D. Nyt arvonta on kuitenkin suoritettu ja arvonnan suoritti taksimiehen virkapuvussa avomieheni ja virallisena valvojana toimi Aussi-koiramme Myrsky.
Päävoitto meni tällä kertaa Angelique71 :lle,  toinen voitto Kodikaste t.e :lle Sveitsiin ?? ja kolmas voitto -emolle-. ja aivan pakko on laittaa vielä pieni kirje Mirolle, niin lähellä oli vastaus oikeaa.

Ja mitä siinä pannussa sitten oli???
Aikas moni veikkasi  lihaa, sipulia ja perunaa, jonkun mielestä myös munaa oli mukana. Kuvan laitoin kilpailutehtäväksi siksi, että se on aika harhauttava. Pannulla on miesväkeni lempiruokaa eli TIRRILIHAA = sipulia ja possun kylkisiivua leikattuna  ohuiksi suikaleiksi , (nayttävät erehdyttävästi ranskanperunoilta). Kun sipulia ja kylkisiivuja on paistettu hetki, lisätään suolaa ja valkopippuria , sekä ripaus sokeria pehmittämään makua. lopuksi lisätään vettä niin, että lihat peittyvät. vielä hiukan lihalientä ja sitten annetaan hautua kannen alla välillä sekoittaen kunnes liemi on likimain haihtunut. lopuksi vielä lisätään hiukan vettä, kiehautetaan ja ei kun perunasoseen kanssa herkuttelemaan.

Annatko Kodikaste t.e yhteystietosi jotta voin toimittaa voittosi perille.

1 kommentti:

  1. Kiitos oikein paljon! Nyt alkoi tekemään grillikylkeä mieli... :D
    -MinnaT/Makiaa Minnalta

    VastaaPoista