tiistai 13. maaliskuuta 2012

Nutrilett jäätelö - toivotonta yritystä

Kyllä tämä keski-iän ylitys alkaa olla sitä aikaa että mikään ei enää onnistu, kuten tuo painon pudotuskaan , vaikka mitään ei söisi niin paino vain tuntuu nousevan. Turhautumista... ja itsekurin höltymistä, ei auta vaikka jääkaapin oveen laittaisi kuvan  pikineissä parinkymmenen vuoden takaa.
Tässä yhtenä päivänä alkoi niin tehdä mieli jäätelöä ja kun yrittää olla nutrilett kuurilla ei auttanut muuta kuin yrittää saisiko siitä tehtyä jäätelöä. Kaikkea sitä mielitekonsa eteen tekee. Tuli sitten samalla myös uusittua saamani jäätelökone.
Eihän yrityksestäni oikein jäätelöä syntynyt, mutta kylmää ja jäistä kuitenkin oli, ja mikä parasta niin mieliteko ehti menemään ohi " suklaa-talkkunajään" valmistuessa, nimittäin  tuo nutrilett maistuu aivan talkkunalle jossa on suklaata joukossa, sinänsä ihan hyvää.

Ensin Nutrilettin sekoitus kylmään veteen siitä jäätelökoneeseen 15 minuutiksi
...ja jää valmista, koko helahoito jäätyi kulhon reunaan, sieltä kaapien sain hiukan irroitettua  jälkiruokakulhoon ( sulasi todella äkkiä). Osa oli niin kovassa kulhonreunassa että hiukan lämmittyä sain sen kokonaisena putoamaan jälkiruokakulhoon, eli yhdestä pussista sai kahdella hengelle ja kaloreita todella vähän yksi pussi sisältää 110 kcal. Annosten päälle vielä Nutrilett suklaata rouhittuna ja kaakaojauhetta, siinä se yritys.

3 kommenttia:

  1. Onko tuossa viimisessä kuvassa edelleen sitä jäätelöä? Miksi se näyttää niin erilaiselta? =) Muuttuiko maku alkuperäisestä?

    VastaaPoista
  2. Kyllä siinä on samaa "jäätelöä", ensimmäisessä on sitä kun yritin lusikan kanssa "vuolla" irti jäätelökulhon seinästä ja toisessa kipossa se kun hiukan sulattuaan irtosi kerralla. On siis kova jäinen klimppi, mutta ihan syötävää. Maku ei muuttunut :D)

    VastaaPoista
  3. Mullakin jäätelökone, jota kyllä harvoin tulee käytettyä...

    VastaaPoista