lauantai 24. maaliskuuta 2012

sly18 -ystävän maaliskuun paketti

Eilen töistä tullessa pöydällä odotti minua mieleinen paketti, eli slyltäni tullut. Sly18 ystäväni lempileivonnaisia ovat erilaiset juustokakut, (niin muuten on minunkin yksiä suosikkejani) niinpä sain aineita itsevalitsemaani juustokakkuun. Pääsiäinen lähestyy ja pitääkin koittaa jotakin uutta kakkua.
Slylleni tiedoksi, että paketti pysyi hyvin kasassa ja kärsimätön kun olen niin tuntui etten saa sitä lainkaan tarpeeksi pian auki ja kun miespaholainen oli vienyt keittiösakset ( tunnetusti muut sakset taas hukassa).
 Sielläpäässä tuntuu olevan toinen hamstraaja, itselläni on myös tapana säästää kaikki laatikot ja pussit jos vaikka joskus tarvisi ja näinhän sitä käyttöä niille tulee. Ensikerralla onkin sitten kiva kuulla paljastus kuka siellä opinnäytetyötä valmistelee ja miten se on sujunut näin kevään kynnyksellä, ainakin itselläni on vaikeaa keskittyä mihinkään tähdelliseen näin keväällä. Multasormi vain kutiaa ja siemenet odottavat idättämistä pusseissaan.

Paketti sisälsi:
- sitruunamehua
- valkoista suklaata
- pähkinärouhetta
- liivatelehtiä
- kookoshiutaleita
- aitoa vaniljasokeria
- digestive keksejä ja
  pitkä kirje

Suuri kiitos Slylleni, hiukan sinua oli mietityttänyt dieettini, mutta eihän sellaista todellakaan kuulu ajatella kun leipomisesta on kyse, eri asia on sitten syöminen, pitää osata nauttia vain pieniä herkkuannoksia kerrallaan. Hyvää kevättä ja Pääsiäistä

2 kommenttia:

  1. Asiallinen paketti!
    Kun maistaa vain vähän kerrallaan, niin eipä hyvä lopu ihan sukkelaan :D

    www.nami-hiiri.com

    VastaaPoista
  2. Niin juuri, pitkään pitää osata nauttia , mikäli toisilta perheenjäseniltä jotakin nautittavaa jää. Kovasti odotan pääsiäistä, jolloin pääsiäisen kunniaksi näistä jotakin uutta yritän. Hyvää pääsiäistä myös sinulle nami-hiiri.

    VastaaPoista