lauantai 12. marraskuuta 2011

KINKKUPIIRAKKA

KINKKUPIIRAKKA


 Pohja
300g voita ( pehmeää)
5 dl vehnäjauhoja
½ dl mummon muusijauhetta
2 dl emmental- juustoraastetta
4 rkl vettä

Kaikki aineet sekoitetaan käsin, ettei taikina sitkisty. Kaulitaan uunipannun kokoiseksi levyksi, helpointa on kaulia suoraan leivinpaperin päälle ja nostaa siinä pannulle. Kypsennä 200 asteessa kymmenen minuuttia ja tee sillä aikaa täyte.

Täyte
4 dl emmental juustoraastetta
2 dl kermaa
2 munaa
1 dl aura sinihomejuusto ruokakermaa
½ rasiaa  ruohosipuli Creme Bonjour
½ prk kermaviiliä
½ paprikaa pieninä kuutioina
1½ pss kinkkusuikaleita
hiukan purjosilppua
persiljaa

Seikoita kaikki täytteen aineet ja kaada esikypsytetylle piirakkapohjalle ja jatka kypsentämistä kunnes täyte hyytyy ja saa kauniin värisen pinnan n. 20 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti