Pohja
300g voita ( pehmeää)
5 dl vehnäjauhoja
½ dl mummon muusijauhetta
2 dl emmental- juustoraastetta
4 rkl vettä
Kaikki aineet sekoitetaan käsin, ettei taikina sitkisty. Kaulitaan uunipannun kokoiseksi levyksi, helpointa on kaulia suoraan leivinpaperin päälle ja nostaa siinä pannulle. Kypsennä 200 asteessa kymmenen minuuttia ja tee sillä aikaa täyte.
Täyte
4 dl emmental juustoraastetta
2 dl kermaa
2 munaa
1 dl aura sinihomejuusto ruokakermaa
½ rasiaa ruohosipuli Creme Bonjour
½ prk kermaviiliä
½ paprikaa pieninä kuutioina
1½ pss kinkkusuikaleita
hiukan purjosilppua
persiljaa
Seikoita kaikki täytteen aineet ja kaada esikypsytetylle piirakkapohjalle ja jatka kypsentämistä kunnes täyte hyytyy ja saa kauniin värisen pinnan n. 20 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti