tiistai 8. toukokuuta 2012

Ihana yllätys

Vapaapäivä flunssaisena ei ole kivaa, mutta postilaatikolla käydessä päivä pelastui. Ihana Slyni kierroksella 19 muisti minua vanhenemiseni päivänä niin herkullisella paketilla, että...
Koirahulluna ihmisenä kortti oli aivan mainio, löysin koirasta omia ihania piirteitäni ryppyjä ja ihania makkarapoimuja, no ei mitään otetaan rennosti vaan, rypyt sisältävät elämänkokemusta.
Niin ja etteivät nuo poimutkaan alkaisi pienentyä kaikista yrityksistäni huolimatta..... Slyni lähetti aivan ihanaa suklaata
Tuo Kantolan cafe deli oli niin aivan ihanaa, että tuli syötyä heti puolipakettia, ah minttua ja keksiä.
Otan vielä palan , en ota, vaan otanpas, niin se meni...
Suklaa toffee pussi oli pakko laittaa kaappiin pois silmistä se on pakko jättää varsinaiseen vanhenemispäivään.
Tuo silikonikinnas on mielenkiintoinen tuttavuus, olen ostanut jälkikasvulleni silikonisia patalappuja, mutta koskaan en ole itse kokeillut millaisia ovat, no nyt tulee kokeltua itsekkin toimiiko.
Kiitos Slyni  päivän pelastuksesta ja tuntuu kuin tuo minttusuklaa olisi auttanut flunssaiseen oloonkin, ainakin mieliala koheni  suuresti.

6 kommenttia:

 1. Ainakin omat silikonipatalappuni olivat todella huonoja. Peltiä ei saanut edes puoliksi pois uunista kun jo poltti sormia. Toivottavasti kuitenkin sinun kintaasi on parempi =)

  VastaaPoista
 2. Minulla on kaksi tuota pientä mallia ja ovat tosi näppärät käytössä. Yksi oikein iso kinnas ja se toimii myös. Nyt ei puutu enää kuin otsalappu :D - uuninluukku on aina kuuma :)))) !

  VastaaPoista
 3. Erityisen onnellista, kaunista ja makoisaa päivää tänään!

  VastaaPoista
 4. Oikein Paljon Onnea! vaikkakin myöhään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein paljon kiitoksia, niin lämmittää aina onnittelut, onnea tarvitaan aina

   Poista