sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Amerikkalainen juustotorttu appelsiinilla

Appelsiinijuustotorttu (12 annosta)


Pohja:
150g voita
3 rkl sokeria
1 kananmuna
3½l vehnäjauhoja
täyte:
2 prk (á 200 g) appelsiini tuorejuustoa
150 g ranskankermaa
3 kananmunaa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 rkl perunajauoja
Voitele irtopohjavuoan reunat ja päälystä pohja leivinpaperilla. Vatkaa voi ja sokeri, lisää kananmuna ja jauhot. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada tortun pohjan päälle Paista 175 asteessa n 50 min. Anna jäähtyä ja vetäytyä hyvin ennen tarjoilua. Koristele haluamallasi tavalla esim. appelsiiniviipaleilla tai sitruunamelissan lehdillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti