Syksyn mehukkaista porkkanoista mehevää kakkua
Pohja:
5 munaa
4 dl sokeria
7 dl porkkanaraastetta
200 g voita sulatettuna
6,5 dl vehnäjauhoja
2 tl kanelia
2 tl soodaa
2 tl leivinjauhetta
1 tölkki (225g) ananasmurskaa
Sekoita kuivat aineet keskenään, sulata voi. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää porkkanaraaste ja ananasmurska sekä voisula vuoroin jauhoseoksen kanssa. Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle, kypsennä 180 asteessa n 35 min. Valmista kuorrute ja levitä jäähtyneen piirakan päälle.
Kuorrute:
3/4 pakettia maustamatonta koskenlaskija sulatejuustoa
½ rasiaa appelsiini Viola tuorejuustoa
3,5 dl tomusokeria
50 g voisulaa
Laita kaikki aineet monitoimikoneeseen ja sekoita tasaiseksi. levitä piirakan päälle
Piirakka on parhaimmillaan valmistuksesta seuraavana päivänä.
Mainio makupari !
VastaaPoista