Marengit
3 kananmunan valkuaista
3 dl sokeria
Vatkaa huoneenlämpöiset valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi ja pursota vaahto muffinivuokiin, aloittaen pursotuksen reunoilta jolloin keskeltä marenki jää ontoksi. kypsennä 125 asteessa n 1 tunti
Anna marenkien jäähtyä, valmista niitä jo etukäteen ja säilytä ne kuivassa ja ilmatiiviissä purkissa.
leikkaa marengeista "hattu" pois ja täytä marengit vaniljavispigreemillä ja marjoilla, Koristele vielä vaikka sitruunamelissan lehdillä.
Aivan ihania herkkuja olet tehnyt !
VastaaPoistaKun pohjat ovat valmiina niin soveltuu yllätysvieraillekin :D !
Hyvä idea! Ja varmasti hyviä. Täytevaihtoehdot on loputtomat ihanille marengeille.
VastaaPoista