sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

APRIKOOSI/SUKLAA TIIKERIKAKKU


200 g voita
2 dl sokeria
3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1 ½ dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
3 tl vaniljasokeria
½ dl kermamaitoa
2 dl aprikoosihilloa
½ levyä leivonta valkosuklaata

Rouhi suklaa karkeaksi. Vatkaa voi ja sokeri, lisää munat ja keskenään sekoitetut kuiva-aineet vuoroin kermamaidon kanssa. Laita taikinasta runsas puolet hyvin voideltuun ja jauhotettuun vuokaan, levitä päälle aprikoosihillo tasaisena kerroksena ja sen päälle ripottele suklaa,levitä lopuksi päälle lopputaikina. Kypsennä 180 asteessa n. tunti
Herkullinen ja mehevä kakku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti