perjantai 22. maaliskuuta 2013

Sly 22 maaliskuun paketti

Odotettu paketti saapui kun olin influenssan kourissa kovassa kuumeessa, nouto postissa siirtyi muutaman päivän. Mutta olipa paketti piristävä ja mielenkiintoa sisältävä
Paketti sisälsi ihanan keväisiä serveteitä, kevään kynttilöitä, tummaa leivontasuklaata, pistaasipähkinöitä,( jotka viime hetkellä pelastin mieheni suurista kourista etteivät menneet parempiin suihin) mangoviipaleita, Favorina karkkeja- njam.. sekä pääsiäiskortti.
Ja sitten ne mielenkiintoa herättäneet ohjeet:

Mango-pistaasirahka (teen siis aivan varmasti pääsiäisenä kun olemme hiihtolomalla Levillä), sitä varten mangoa ja sulkaamunia koristeeksi.

Mämmi-suklaakakkuset, (mielenkiintoista) maitosuklaan aion käyttää näihin herkkuihin

Piparminttu-rahkakakku, tämä ohje lähtee myös helppoudessaan Lapin reisulle mukaan

ja viimeisenä Tuulihatut ( joita en ole vielä koskaan saanut onnistumaan kunnolla), pitääpä kokeilla jälleen. Sattuma tämänkin ohjeen yhteydessä, yksi täytevaihtoehto savuporo, viittaako lomaamme sekin ??

Sly- ystävän isot tuikut päätyivät heti käyttöön antiikki kynttiläjalkaani , tuikkujen vihreä keväinen väri ei kuvassa tule oikeuksiin, mutta  voin kertoa että kotiini leviää tuikuista ihana keväinen omenan tuoksu. KIITOS SLY: ni

Ja, että flunssan "jälkilöylyissä" olisi vielä enemmänkin piristystä, sain samalla kertaa kaksi paketti korttia, toinen tuli yllätyksenä Confetti Oy:ltä

Sisältäen pussin melts vihreän ja oranssin, ihanan sävyisiä leivosvuokia, kaulintamassaa sekä pussin keltaisia "kakkutikkuja".2 kommenttia:

 1. Hienon paketin olet saanut ja ohjeet kuulostavat herkullisilta...

  VastaaPoista
 2. Kiva, monipuolinen teemapaketti!
  Minullakin on nuo servetit. Kuule tuulihatut ovat oikeasti mainettaan helpompi tekoisia - ja helposti syötäviä :D Kokeile ihmeessä !

  :D
  http://nami-hiiri.vuodatus.net

  VastaaPoista