perjantai 15. helmikuuta 2013

sly22 helmikuun paketti

Jo ennen ystävänpäivää toi posti pakettikortin, mutta harmikseni en päässyt pakettia noutamaan työvuoroista johtuen ennen kuin tänään ja jouduin siis jännittämään pari päivää pakettini sisältöä. Tänään sitten vauhdilla hakemaan pakettia heti töistä päästyä ja olipa paketti jälleen todella mieluinen ja uusia "tuttavuuksia " sisältävä.
- saksanpähkinöitä
- mangoa
- kuivattuja sokeroituja karpaloita
- kanelitanko
- muffinivuokia
- ohje energiapatukoihin joihin edellä aineita
- ohje  retkimehuun jota varten kanelitanko
- sekä omenamuffineihin joita varten muffinivuoat
mukana vielä hieno teekuppi aiheinen kortti jollaista en ole ennen nähnyt
ja ystäväpäiväksi suu makeaksi Geishalla, tosin varsinainen ystäväpäivä meni, mutta mielestäni ystävänpäivä on joka päivä.

Kiitos ystävälleni, sain todella mieluisan ja aiheeseen sopivan paketin

5 kommenttia:

 1. Monta ihan uudenlaista tuotetta paketissasi on. Kiva tuommoinen josta pääsee kokeilemaan kaikenlaista uutta.

  Hieno paketti.

  VastaaPoista
 2. Ihanan paketin sait :) Voisikohan lähettäjä jossain välissä kertoa mistä noita ihania mangolastuja saa? :D Äiti toi joskus Filippiineiltä ja vaari niitä sieltä välillä lähettää ja ne on niin hyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen miettinyt aivan samaa, eteeni ei ole ennen tullut mangolastuja, pitää varmaan alkaa kulkemaan silmät auki kuivahedelmähyllyjen kohdalla. On nuo sokeroidut kuivatut karpalotkin minulle uusia, kuivattuja olen kyllä ostanutkin, mutta en sokeroituja sellaisia.

   Poista
 3. Kiva paketti! Ja kuulostaapa mielenkiintoiselta tuo energiapatukoiden ohje, toivottavasti kokeilet niiden tekemistä ja jaat reseptin täällä blogissakin :D Kovasi heräsi mielenkiinto, hih :)

  VastaaPoista
 4. Hieno paketti =)ja hyvä että uutuuksia on sinulle

  VastaaPoista