keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Helppo Suppilopikkelssi

Suppilovahvero satoa. Puhdista sienet ja valitse pienet sienet erilleen. Kiehauta noin 6 l pieniä sieniä miedossa suolavedessä.

 Kaada keitinvesi pois sienistä kun mausteliemi on keitetty valmiiksi.

Liemi:
6 dl vettä
4 dl etikkaa
5 dl sokeria
½ tl jauhettua valkopippuria
3 tl jauhettua neilikkaa
4- 5 kokonaista neilikkaa
2 tl suolaa

Kiehauta liemi.Lado kuumat sienet kuumiin lasitölkkeihin, kaada mausteliemi sienien päälle niin, että purkki tulee täyteen ja sienet peittyvät, sulje tölkit välittömästi, säilytä viileässä. Hyvää liharuokien lisäkkeenä ja tuoresalaattien joukossa.


2 kommenttia:

  1. Hei!

    Blogissasi on monta hyvää reseptiä! Oletko kuullut reseptisivustosta Etsiresepti.fi?

    Jos olet kiinnostunut saamaan enemmän liikennettä omaan blogiisi, suosittelen ehdottomasti että lähdet mukaan Etsiresepti.fi hakemistoon. Sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen

    Konsepti on jo olemassa Skandinaviassa ja muissa Euroopan maissa, ja meidän kauttamme blogit saavat viikottain jopa tuhansia vierailijoita!

    Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

    Ystävällisin terveisin,

    Ann-Sofi
    http://www.etsiresepti.fi/

    VastaaPoista
  2. Helpon huonompi puoli - ei ole suppilosieniä näkynyt :D !

    VastaaPoista