sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

PARAS SUKLAAKAKKU

Tämä kakku on niin suklainen , että suussa sulaa. Mikä parasta se on helppo tehdä ja sen voi valmistaa jo paljon etukäteen koska sen maku paranee vain vanhetessaan. Yksi ehdottomista suosikeistani.





200g Taloussuklaata
200g voita
4   kananmunaa
2 dl sokeria
4 rkl kaakaojauhetta
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Sulata voi ja siihen taloussuklaa, anna hiukan jäähtyä. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää voi/suklaasula ja lopuksi varovasti jauhot joihin sekoitettu kaakaojauhe ja leivinjauhe

kuorrutus
150 g taloussuklaata
1 dl kermaa
1 rkl voita
Kuumenna kerma kattilassa, mutta älä keitä, paloita siihen joukkoon suklaa ja sekoita kunnes kuorrutus on tasaista, levitä kakun pinnalle ja reunoille.


Kakku jää sisältä mehevän suklaiseksi, jos voisi sanoa niin syntisen hyvää

2 kommenttia:

  1. oi näyttää ihanalle, mut uunin lämpötila on tainnut unohtua :D

    VastaaPoista
  2. Sorken, olen kypsentänyt siinä 175 ja 200 asteen välillä

    VastaaPoista