lauantai 15. lokakuuta 2011

Pitsineulejakku

Kevät 2011 Novita-lehdessä oli mielestäni kaunis pitsineulejakku, lankana Novita Tennessee. Jakku oli mielestäni aika isotöinen ja tietenkin siinä kävi sitten kuin alkusenteillä pelkäsin, arvioin itseni jälleen ( ; D ) liian isoksi, joten jakusta tuli aika hulppean kokoinen. Jakku vois olla nyt myynnissä jos joku on halukas ostamaan. Malli on kyllä kaunis ja ajattelin , että kun saan kaikki jouluhössötykset  tehtyä ( on taas melkoisia suunnitelmia, joista tuskin puoletkaan toteutuu, no ainahan voi yrittää.) niin taidan tehdä itselleni uuden, mutta aikastavalla pienemmän.

Yleensä neulon aika tiukkaa, siskoni sai hyvät naurut tämänkin jakun alkusilmukoita luotuani, olivat niin tiukasti puikoilla, etten saanut toista puikkoa vedettyä pois. Päätin siis nyt neuloa isomilla puikoilla, jotta tulisi ns höllempi neulos ja kai siitä johtuen jakusta tulikin sitten kolttu.



Malliin olen kuitenkin aivan tyytyväinen, rakas kumppanini kyllä sanoi, että pitäisin sitä mökillä, siellä ei  haittaa vaikka päällä roikkuukin ja miksipä haittaisi lähes metsän keskellä kaukana kaikesta. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti