sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Marenki-juustotorttu

Kevyt ja hyvä, kaloreita vain 150/ annos. Ihanan raikas, eikä kovinkaan makea, voin suositella.

4 dl maitorahkaa
2½ dl vispikermaa tai vaniljavaahtoa
6 liivatelehteä
2 rkl persikkamehua
80 g tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
150 g persikkaa
150 g ananasta
marenkilevy tai marenkeja


Vuoraa vuoka elmukelmulla ja asettele hedelmäpaloja sen päälle. Vaahdota kerma tai vaniljacreme, lisää siihen rahka, sokeri ja loput hedelmäpalat. Sulata vedessä pehmennetyt liivakot mehutilkassa ja lisää se ohuena nauhana  voimakkaasti sekoittaen rahkatäytteeseen. Kumoa täyte vuokaan hedelmien päälle, hyydytä hetken ja paina täytteen päälle marengi , anna hyytyä, laita vuan päälle leivinpaperi ja lautanen ja kumoa hyytelö,
Koristeeksi vielä marengeja ja niin herkku on valmis tarjottavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti