sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Mango-pistaasirahka



Pääsiäisen vietimme Lapissa Levin maisemissa ja mukaani otin Sly-ystävältä saamani rahkaohjeen, toisena pääsiäispäivänä sitten herkuttelimme. Pistaasipähkinä sopii todella hyvin rahkan makuun, mainio ohje

250 g mangoa
300 g tuoretta mangoa
250 g maitorahkaa
2 dl turkkilaista jogurttia
½ dl sokeria
½ dl pistaaseja

Itse jätin jogurtin pois, koska sitä ei sattunut matkassa olemaan ja pistaasipähkinät rouhein jo kotona valmiiksi ennen lomalle lähtöä ja laitoin varmasti ainakin 1 dl:n

2 kommenttia:

  1. Herkulta todella vaikuttaa ja helpolta!
    Laitoitko osan mangosta kuivatusta pienittynä ja osan sitten tuoreena ?

    Terv. http://nami-hiiri.vuodatus.net

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin säilyke mangoviipaleita 250 g tölkillisen ja loput tuoretta mangoa. Oli kyllä mielestäni todella hyvää, tuo pistaasipähkinän maku rahkassa yllätti positiivisesti

      Poista